U bent hier

Jelle Cleymans trapt Herentals Fietst/feest af in wielercafé Druyts

Herentals
27.07.2018 - 07.26u
Door: Mark Jaspers

Met een live uitzending op Radio 2 vanuit wielercafé Druyts zal Jelle Cleymans op donderdag 2 augustus om 12 uur de tweedaagse Herentals Fietst Feest aftrappen. Ondermeer ex-wielrenner en Herentalse Tourheld Kurt Van de Wouwer en zanger Jeff Brown passeren er voor de microfoon.

De veertiende editie van het evenement Herentals Fietst-Feest krijgt er nog een mooie extra bij. Vanuit het legendarische café Druyts, dat door de broers Engelen is omgetoverd tot een heus wielercafé, zal Jelle Cleymans op donderdag 2 augustus een uur lang een gelegenheidsprogramma presenteren.

In dat programma wordt vooruit gekeken naar het programma van de tweedaagse. Zo zal Kurt Van De Wouwer, Herentalsenaar en ooit elfde in de Tour de France, komen vertellen over de Vlaamse Wielerschool, zijn wielerteam, de Tour en criteriums.

Ook de naar Westerlo uitgeweken Britse zanger Jeff Brown, ooit lid van The Sweet, komt vertellen over zijn glorietijd bij The Sweet en zijn optreden met The Original Juke Box Heroes tijdens Herentals Feest op 3 augustus.

De andere gasten houden we nog even geheim. U kan de uitzending van op het terras van café Druyts live meemaken, van 12 tot 13 uur...

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto