Jeni Real Estate is gespecialiseerd in het ontwikkelen en herontwikkelen van bedrijfsmatig en residentieel vastgoed op duurzame wijze.

Eind maart ontving Jeni Real Estate de omgevingsvergunning voor de eerste fase van Bedrijvenpark Bergebeek in Heist-op-den-Berg. Deze eerste fase omvat 28 KMO-units en op de eerste lijn langs de N10 plaats voor 6 gebouwen op maat. Vandaag zet Jeni Real Estate de deuren open om kopers en geïnteresseerden te ontvangen om een kijkje te nemen op de werf.

De focus op KMO's is een logische keuze gezien het belang van kleine en middelgrote ondernemingen in ons land. De voorbije 8 jaar zien we een gemiddele jaarlijkse groei in het aantal KMO's van 3,5%. Het bedrijvenpark trekt veel lokale ondernemers aan.

De units zijn flexibel en hebben een oppervlakte vanaf 144 m². Ze kunnen gemakkelijk samengevoegd worden, om zo de ideale ruimte te bekomen van de onderneming. De units worden standaard casco opgeleverd maar kunnen ook volledig afgewerkt worden door een intern team van Jeni Real Estate.

De volumes van de gebouwen op maat zijn reeds vergund en kunnen meteen gebouwd worden. Echter zijn er nog aaanpassingen te maken naar gelang de wensen van de klant.

De afbraakwerken van de voormalige Mylène gebouwen zijn begin april gestart. Eind september zijn de werken aan het eerste bedrijfsverzamelgebouw gestart door aannemer De Pelsmaeker.

We verwachten de oplevering van fase 1, goed voor zo'n 15.000 m2 bebouwing, in het voorjaar van 2022. 45% van de KMO-units werden reeds verkocht.

Jeni Real Estate ontwikkelt en herontwikkelt op een duurzame wijze bedrijfsmatig en residentieel vastgoed. Dankzij onze meerwaarde gedreven expertise en persoonlijke aanpak creëren en realiseren we op maat van onze klanten ruimte om te ondernemen en ruimte om te leven.

Meer info over Bedrijvenpark Bergebeek op
https://jeni.be/ondernemen/heist-op-den-berg-bedrijvenpark-bergebeek