U bent hier

Jeugddienst start kinderwensproject De Droomboom

Heist op den Berg
19.11.2015 - 16.07u
Door: Peter Caers

Boem-shakkalakka-boem! Afgelopen zomer nam de jeugddienst van Heist-op-den-Berg deel aan het kinderwensenproject rond het 60-jarige bestaan van Jommeke, dat werd georganiseerd door o.a. VVJ.

Zo ontstond het idee om een eigen wensenproject op poten te zetten. Na enkele brainstormsessies was 'de Droomboom' geboren.

Met dit project trekt de jeugddienst samen met een wensenfee langs alle 3e en 4e leerjaren of gelijkaardige klasgroepen uit Heist-op-den-Berg. Aan de hand van een toneeltje wordt 'de Droomboom' aan de leerlingen en leerkrachten voorgesteld. Iedere klas krijgt ook een magisch wensblad van de boom overhandigd, waarop ze hun wens kunnen noteren, samen met een gekke foto van hun klas. Al deze magische bladeren worden opgehangen in 'de Droomboom' op de jeugddienst.

Uit alle ingezonden wensen zullen uiteindelijk drie winnende klassen of klasgroepen worden geselecteerd en hun wensen gerealiseerd. Daarnaast zal er ook één algemene wens als afsluiter van het project worden waargemaakt voor alle kinderen uit Heist-op-den-Berg.

De winnaars worden in de tweede helft van januari 2016 bekendgemaakt.

De realisatie van de wensen zal starten vanaf 1 februari 2016.

Meer info

Kato Boeckx – Jeugddienst Heist-op-den-Berg
Molenstraat 50
2220 Heist-op-den-Berg
015 24 76 21, jeugdconsulent@jeugddienstheist.be

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto