U bent hier

Jeugdhuis Kroenkel Geeft om Haar

Neteland
08.03.2019 - 07.04u
Door: Mark Jaspers

Op 6 juli zal Jeugdhuis Kroenkel meedoen aan de La Chouffe Walk ten voordele van Think Pink. Als team wilt het jeugdhuis zo veel mogelijk sponsoring bijeen zoeken. Daarom organiseren ze vanavond Jeugdhuis Kroenkel Geeft om Haar.

Hierop kan je je haar komen doneren en La Chouffe komen drinken voor het goede doel. Meer nog: alle opbrengsten van dit evenement zullen naar Think Pink gaan.

Over jeugdhuis Kroenkel

Jeugdhuis Kroenkel vzw is een organisatie voor en door jongeren. Onze vrijwilligers houden zich bezig met het organiseren van fuiven en optredens zoals Muzikaal in Onze Moedertaal. Zo proberen we jongeren in Nijlen en omstreken een veilige plek te geven om uit te gaan tegen een betaalbare prijs.

Maar we zien ook onze maatschappelijke plicht in daarom hebben we binnen de vzw nog twee werkgroepen De Joeng en Klap & Tap. Deze houden zich respectievelijk bezig met het van de straat houden van 12-16 jarigen en het organiseren van spreek- en informatieavonden over maatschappelijke problemen zoals zelfdoding en transgenders.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto