Mentale gezondheid, het is – zeker in tijden van corona - een hot topic. Net daarom vraagt jeugdhuis Tydeeh aan jongeren tussen 12 en 30 jaar om hun enquête in te vullen rond 'mentale gezondheid'.

Wat leeft er bij jongeren en welke thema's vinden zij belangrijk? Aan de hand van de resultaten gaat het jeugdhuis – samen met andere welzijnspartners - aan de slag om gericht projecten uit te werken.

Ben jij tussen 12 en 30 jaar? Dan hebben we jouw hulp nodig. Vul voor 6 juni de enquête in via www.gemeentemol.be/bevragingmentalegezondheid. Je antwoorden blijven anoniem en worden niet gedeeld via sociale media of andere kanalen.

De enquête is één van de acties die voortvloeit uit de welzijnsbevraging 'Hoe is 't Jom?' die vorig jaar plaatsvond. Hierin gaf 63,2 % van de jongeren aan dat de hulp rond mentale gezondheid onvoldoende toegankelijk is. Daarnaast zei 94,7 % zelf wel eens met hun mentale gezondheid te struggelen.

Jeugdhuis Tydeeh wil z'n steentje bijdragen om deze percentages te doen keren. Door de enquête in te vullen help je ons, anderen en misschien ook jezelf.

Meer info: jeugdhuis Tydeeh, 014 32 12 83, info@tydeeh.be