De jeugdploegen van Olvoc schitterden zaterdag al in de finales van de provinciale volleybalbekers. Paasmaandag speelt er nog 1 team in Turnhout een provinciale finale.

Olvoc Olen met 3 ploegen in de finales van de beker van Antwerpen en Herentals
 
Dit weekend ging het om de finales voor de beker van Antwerpen. Deze werden/worden zaterdag en op paasmaandag gespeeld.
 
Olvoc Olen heeft 3 teams in deze finale, n.l. préminiemen, miniemen en kadetten (allen meisjes).
 
"Zaterdag hebben de préminiemen hun wedstrijd gewonnen tegen VC Argex Duvel Puurs. Zij konden het laken naar zich toetrekken in 3 sets.
De kadetten hadden minder succes, zij moesten het onderspit delven tegen de favoriet Smash Oud-Turnhout. In de eerste 2 sets konden ze mooi meespelen, maar in de derde set was de veer gebroken.Toch zeker een verdienstelijke finale voor deze meisjes, na een prachtig parcours op weg naar deze finale. We denken daarbij aan de memorabele spannende halve finale tegen Bovoc, waar ze een 0 - 2 achterstand nog konden ombuigen tot een winst.
Maandag gaan onze miniemen-meisjes nog aan de slag voor hun finale. Deze vangt aan om 11u30 in de Technicohal in Turnhout."
 
De volgende uitdaging zijn de finales voor de beker van Herentals die doorgaan op dinsdag 1 mei in de sportcentrum De Lichten in Bpoischot. Hier strijden dezelfde 3 team dan voor de Beker van Herentals.
 
Programma :
 
Finales Seniors en Jeugd
 
Dinsdag 1 mei 2012 in Sportcentrum De Lichten in Booischot
 
Verslag en foto's Sameys Eddy