Het gemeentebestuur Mol reikte de jeugdwerk-awards uit tijdens een  awardshow. Onder de winnaars ging de titel van beste leider naar Axel Segers van chirojongens Wezel, de tofste (coronaveilige) activiteit gaat naar de piratenbar van jeugdhuis Tydeeh.

Chiro Sluis werd dan weer gekroond tot pechvogel van het jaar omdat ze hun kamp vervroegd moesten stopzetten door coronabesmettingen. Alle genodigden moesten hun Covid Safe Ticket tonen.

Met de jeugdwerkawards willen we verenigingen of personen binnen het jeugdwerk in de bloemetjes zetten. De jeugdbewegingen kregen allemaal de kans om onder andere hun favoriete leid(st)er te nomineren, hun tofste activiteit in de kijker te zetten alsook de flater van het jaar bekend te maken.

Deze nominatie bepaalde in combinatie met de beoordeling van de jury welke personen of activiteiten de hoofdprijzen wegkaapten.

Speciale awards

Het hele jaar door ondersteunt onze dienst jeugd en sport de jeugdverenigingen. Ze worden ook zorgvuldig in de gaten gehouden zodat de dienst enkele gepaste awards kan uitdelen.

Zo onstond de 'Snelle jelle' award die Chiro Sprankel in de wacht sleepte omdat ze vaak de snelste zijn om formulieren in te vullen en documenten door te sturen. De award voor meest toegankelijke jeugdbeweging ging naar Gidsen Centrum.

Zij werden gekozen op basis van de subsidiegesprekken waarin ze duidelijk maakten welke acties ze ondernemen om iedereen 'Kans op spel' te bieden.

Alle winnaars

· Beste leider: Axel Segers van Chirojongens Wezel

· Tofste (coronaveilige) activiteit: Piratenbar van jeugdhuis Tydeeh

· Flater van het jaar: Laura Van Elsen van Chiro Millegem (vergiste zich van uur, waardoor de leiding een uur te laat was om de communicanten aan de kerk in de bloemetjes te zetten)

· Pechvogel van het jaar: Chiro Sluis (moesten hun kamp vervroegd stopzetten door coronabesmettingen)

· Tofste groepsfoto: Scouts en gidsen Donk-Sluis

· Meest enthousiaste persoonlijkheid: Rianne Lommelen van Scouts en gidsen Ezaart

· Meest vergeetachtige persoon: Julie Nuyts van Scouts Centrum

· Tofste kamplied: Chirojongens Gompel

· Snelle jelle: Chiro Sprankel

· Meest toegankelijke jeugdbeweging: Gidsen Centrum

· Meest zorgende jeugdbeweging: Gidsen Achterbos

· Beste kampmaaltijd: de preischotel van Chiromeisjes Gompel

· Beste kampthema: MisSleidingen van Chiro Millegem.