VC Herentals en vooral de jeugdwerking van VC Herentals mocht vrijdagmiddag een feestje bouwen. De club kreeg van de bondsinstanties bericht dat de jeugdwerking volgend jaar de provinciale toer op mag. En dat is prima nieuws voor de vele talenten in de club die nu rustig in hun jeugdelftal kunnen blijven en niet naar andere clubs in de regio moeten verhuizen.

De jeugd van VC Herentals en hun begeleiders zetten met het provinciaal voetbal één of meer stappen vooruit. Provinciaal jeugdvoetbal kan bij een club die de jeugd naar het eerste elftal wil laten doorstromen moeilijk ontbreken.

Er is bij VC Herentals hard voor gewerkt en het provinciaal jeugdvoetbal is nu een feit. Door dit provinciaal jeugdvoetbal kan de club nu ook talenten uit de bredere regio aantrekken.

De jeugdwerking van VC Herentals draait met succes op volle toeren. Dat konden vorig weekend nog honderden fiere ouders en grootouders van de deelnemers aan het jeugdtornooi van VC Herentals vaststellen.  

Meer info over het provinciaal jeugdvoetbal krijg je bij de leden van het jeugdbestuur en via de website van www.vcherentals.be.

Rood en wit

VC Herentals mobiliseert de jeugd voor de belangrijke eindrondewedstrijd van zondagnamiddag om 15u tegen Schriek. Aan de jeugdspelers wordt gevraagd om in hun elftaltruitje en clubkleuren naar het stadion te komen en er voor een helse kampioenensfeer te zorgen. De spelertjes die aan de actie deelnemen worden tijdens de rust vergast op een drankbonnetje.