U bent hier

Jo Van Sande : 'We verhuren supboards met begeleiding' - Sup-Her nieuw in Neteland

Herentals | Kempen regio | Neteland
03.07.2021 - 12.58u
Door: Herman Gezelle

Herentalse ondernemer Jo Van Sande lanceerde recent z'n Sup-Her : 'We verhuren supboards met begeleiding.  Sup-Her is nieuw in Neteland en de Kempen.

We helpen de klanten  om hun eerste stappen op een supboard te zetten en hen daarna met oefeningen een comfortabel en veilig gevoel op het board te geven zodat zij aan hun eerste tocht kunnen beginnen.

Een sessie kan elke dag geboekt worden via onze website, mail of tel.

Hier vind je ook de uren wanneer de sessie’s doorgaan, op zondag doen we steeds een tocht van een kleine 3 uur, de ideale vetverbrander.'

Waarom de ideale vetverbrander?

'Elke spiertje in je lichaam wordt gebruikt omdat je lichaam steeds op zoek is naar stabiliteit en door het peddelen op een laag tempo een lage hartslag behouden waardoor het vet verbrand wordt', vervolgt Van Sande.

'Omdat we graag in een propere omgeving suppen ruimen we regelmatig het vuil in en naast het water op.  Het milieu is heel belangrijk voor ons omdat we ons dagelijks in de natuur bevinden.

Grote groepen zijn bij ons ook welkom, er staan 20 borden ter beschikking en we kunnen deze combineren met andere sporten.

Ook voor teambuiliding, incentives en vrijgezellenfeestjes werken we een mooie formule uit.   Contacteer ons voor deze originele en actieve hobby :  Jo Van Sande,  Sup-Her,+32 (0) 480 623946, Geelseweg 3, 2200 Herentals

www.sup-her.com info@sup-her.com

Foto Nnieuws JVS.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto