Aanstaande zaterdag houdt het AZ Herentals een jobdag tussen 10 en 14 uur. Alle geïnteresseerde verpleegkundigen, logistieke medewer-kers, paramedici en medewerkers voor de schoonmaak en de catering zijn dan van harte welkom om kennis te maken met het ziekenhuis.

Het AZ Herentals zoekt de komende 12 maanden verschillende bijkomende medewerkers om de rangen te versterken.

HR-directeur Wim Gys: 'We bouwen op dit ogenblik een nieuwe ziekenhuisvleugel, waarvan de eerste afdelingen eind 2018 in gebruik genomen worden. Het gaat dan zowel om diensten die intern verhuizen, als om bijkomende afdelingen. In het najaar van 2019 openen extra operatiezalen, waarvoor we meer gespecialiseerde medewerkers nodig hebben.

De uitbreiding van onze infrastructuur, boven-op de doorlopende vervanging van medewerkers, maakt dat we het komend jaar extra mensen nodig hebben die we tijdig willen opleiden.'

Tijdens de jobdag kunnen geïnteresseerde kandidaten kennismaken met het ziekenhuis als werkgever en met collega's van de werkvloer.

Wim Gys: 'Geïnteresseerden kunnen spreken met mensen van de werkvloer om een beter zicht te krijgen op de praktijk. Maar ze krijgen ook informatie over de arbeidsvoorwaarden, ziekenhuisbrede projecten, de personeelsactiviteiten (zoals de verschillende thema-etentjes of het sportaanbod) of andere prak-tische zaken.

Wie zich meteen kandidaat wil stellen voor een functie, kan ter plaatse solliciteren.'
Naast het AZ Herentals zullen ook ISS (schoonmaak) en Groep Van Eyck (catering) aanwezig zijn op de jobdag om informatie te geven over hun openstaande functies in het ziekenhuis.

Praktisch: Geïnteresseerden zijn welkom op zaterdag 10 maart van 10 tot 14 uur (doorlopende toegang) bij AZ Herentals, Nederrij 133 in Herentals. Ze worden opgevangen aan de centrale inkomhal. Vooraf inschrijven is niet nodig.

 Foto's Guy Verellen NNieuws/ archief.