Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jobdag op 16/9 HVZ Taxandria : brandweer, iets voor jou!?

Brandweer Taxandria

Zaterdag 16 september organiseert  Hulpverleningszone Taxandria een jobdag in Weelde Depot, Ravels. Het is de gelegenheid om te ervaren of brandweer iets voor jou is : op zoek naar brandweervrijwilligers om het tof team te versterken.

Kandidaten kunnen solliciteren voor de job als brandweervrijwilliger tot en met 30 oktober. Mensen die geïnteresseerd zijn om brandweervrijwilliger te worden, kunnen tijdens de jobdag komen proeven van de brandweer:

● Ontmoet en doe een babbeltje met brandweermedewerkers. ● Test je brandweerskills met brandweerproevertjes. ● Bereid je voor op het FGA (fysieke proeven
& handvaardigheidstest). ● Kom alles te weten over de opleiding, hoe je
brandweervrijwilliger wordt en ontdek of de brandweer iets voor jou is!
Voor je kan solliciteren bij de hulpverleningszone van jouw keuze, moet je eerst een Federaal Geschiktheidsattest (FGA) behalen. Eén van de onderdelen van het FGA zijn de fysieke proeven. Op de jobdag is er de gelegenheid om voor deze proeven onder begeleiding te oefenen: beklimmen van de luchtladder, slang slepen en ophalen, zeil van 80 kg verslepen, optrekken, gehurkt lopen, … Het proberen waard.

De jobdag is gratis. Je bent van harte welkom tussen 10u-15u in Geeneinde, 2381 Ravels, hal 13. HVZ Taxandria is een netwerk van posten dat steeds klaar staat met een professioneel en gemotiveerd zonekorps.
Een efficiënte hulpverlening en het vergroten van de veiligheid van de burgers staan centraal.

Geeneinde, Ravels, België

Brandweer Taxandria

Deel dit artikel