HENCO Industries in Herentals is in een periode van 20 jaar een belangrijke Europese producent geworden van buizen, koppelingen en toebehoren van uitstekende kwaliteit. Producten voor verwarmings-, gas- en sanitaire installaties die hun toepassing vinden in woningbouw en utiliteit.

Voor de verdere uitbouw zoekt HENCO op korte termijn een product marketing medewerker en een customer service medewerker.

Product marketing medewerker

Je ademt marketing en product management in een internationale context. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het productportfolio van het gamma leidingsystemen en de ondersteuning ervan richting het verkoopsteam en de klanten. Je rapporteert aan de Marketing Directeur. Klik HIER voor extra informatie over deze boeiende job.

Customer service medewerker

Je maakt deel uit van het Customer Service/interne sales team. Je treedt op als de interne ambassadeur van je klanten; je stelt alles in het werk om binnen de interne organisatie de nodige antwoorden en oplossingen voor je klanten te bekomen. Klik HIER voor extra informatie over deze boeiende job.


Voor beide jobs  : stuur uw overtuigende sollicitatiebrief naar Gert Schuermans: gert.schuermans@henco.be
Voor bijkomende vragen kan u eveneens bij Gert Schuermans terecht.

HENCO toonaangevend op gebied van sanitair en verwarming
HENCO biedt een breed assortiment ten behoeve van vloerverwarmingsinstallaties. Er wordt jaarlijks een wereldwijde afzet gerealiseerd van meer dan 130 miljoen meter buis en meer dan 11 miljoen koppelingen met 250 medewerkers.