U bent hier

Jolien Laenen : '4-Gangen menu op gastronomisch niveau vanuit de keuken tot aan de camperdeur'

Vorselaar
16.01.2021 - 17.39u
Door: Mark Jaspers

Het duurt nu wel erg lang de lockdown en de daarbij horende verplichte sluiting voor de horeca.

'En niet alleen voor de horecanten en hun team begint dit te wegen, ook de klanten – consumenten – u en wij - hunkeren terug naar een gezonde samenleving mét horeca', zegt Jolien Laenen van De Wingerd Vorselaar.

'Het idee ontstond op vraag van een vaste klant die zijn dochter al lange tijd op voorrand een dinertje beloofde voor haar 18e verjaardag.  De ouders vroegen om take away te kunnen voorzien, maar we wisten dat ze een mobilhome hebben.

En in plaats van onze keuken naar hun te brengen, halen we gewoon de mensen naar hier. Zo dicht mogelijk en volledig corona-proof.

Tot heden weet de dochter nog van niks. Van een verrassing gesproken.

Omdat het ons echt een leuk idee leek hebben we nog extra plaatsen beschikbaar gesteld, na een post op facebook waren deze plaatsen in een mum van tijd uitverkocht en zullen er straks 8 campers op onze parking staan.

De Chef – Pieter Coomans 'Northseachef' - serveert een culinair 4 gangen menu voorafgegaan door 3 hapjes, bij elk gerecht ontvangt de gast een whats app met de uitleg over het gerecht.

We blijven trouw aan ons restaurant concept en serveren ook vandaag een verras-me-nu.

Enkele dagen geleden ontving de gast al een wijn en apertief kaart en konden ze hun bestellingen al plaatsen. Bij aankomst krijgen ze hun bestelde drunken een welkomstkaart, bestek en bijhorende aankleding.'

Overnachten kan ook en voor de liefhebbers wordt er ontbijt voorzien

'Omdat het zo een succes was met de inschrijvingen en we een groot aantal moesten teleurstellen bestaat de kans dat dit zeker niet eenmalig was. We denken er over om kortelings een tweede camper diner te organiseren.

Niet alleen onze gasten kijken ernaar uit, ook wij ... heerlijk om onze passie nog eens te kunnen uitoefenen en onze creativiteit naar boven te halen.

Zo nam Chef Pieter van de gelegendheid gebruik om hele nieuwe technieken en gerechten uit te testen. Wij zijn alvast blij met het resultaat en kunnen niet wachten om onze gasten culinair te verwennen.

Reserveer via www.restaurant-wingerd.be'

image



Meer nieuws

Mien Van Olmen : 'Relance plan voor Herentalse handelaars'

Mien Van Olmen : 'Relance plan voor Herentalse handelaars'
Herentals | Neteland 24.02.2021 - 10.10u

Festival van Vlaanderen Mechelen/Kempen op Podium 19 met twee concerten

Festival van Vlaanderen Mechelen/Kempen op Podium 19 met twee concerten
Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 24.02.2021 - 09.35u

Heringerichte vijver moet dienst doen als paaiplaats

Heringerichte vijver moet dienst doen als paaiplaats
Kempen regio | Laakdal regio | Neteland 24.02.2021 - 08.41u

Vernieuwbouw Campus De Vest in de startblokken

Vernieuwbouw Campus De Vest in de startblokken
Kempen regio | Provincie Antwerpen 23.02.2021 - 18.59u

18 jaar Toscanzahoeve

18 jaar Toscanzahoeve
Kempen regio | Nationaal 23.02.2021 - 18.55u

'Samen op de bres voor veilige schoolroutes'

'Samen op de bres voor veilige schoolroutes'
Vlaanderen 23.02.2021 - 17.23u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto