Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jolyce Demely : 'Agoria Vlaanderen betreurt uitstel Septemberverklaring'

Agoria Jolyce Demely

“We hebben uiteraard begrip voor de moeilijke situatie waarin de laatste rechte lijn van de onderhandelingen moest worden gevoerd, maar willen ook wijzen op het feit dat de Vlaamse bedrijven en gezinnen wachten op een sterk signaal van de Vlaamse regering en in deze tijden vooral nood hebben aan geruststelling en perspectief.

Tegelijkertijd vinden ook wij dat er rekening moet worden gehouden met de budgettaire context. Ook wij zijn pleitbezorger van een gezonde begroting op middellange- en lange termijn, vandaar dat we vragen voor gerichte maatregelen die de koopkracht van de gezinnen en de competitiviteit van onze bedrijven behoudt én versterkt”, aldus Jolyce Demely, algemeen directeur van Agoria Vlaanderen.

De technologiefederatie hoopt dat er snel een verklaring en begroting zullen volgen van de Vlaamse regering.

“De Vlaamse gezinnen en bedrijven staan voor een moeilijke periode, we hebben meer dan ooit nood aan een daadkrachtige en eensgezinde regering om de uitdagingen van vandaag en morgen aan te pakken. Als technologiefederatie zijn we er ook rotsvast van overtuigd dat technologie en innovatie essentieel zijn om deze uitdagingen het hoofd te bieden”, concludeert Demely.  Foto Agoria : Jolyce Demely.

Agoria Jolyce Demely

Deel dit artikel