U bent hier

Jong Geweld: Theaterling en jeugddienst organiseren Theater-Doe-Dag

Herentals
13.03.2017 - 11.51u
Door: Peter Caers

JONG GEWELD THEATER-DOE-DAG voor kinderen en jongeren

Wat?

De jeugddienst van Herentals organiseert i.s.m. met Theaterling, jeugdtheateratelier uit Herentals, een grootse theater-doe-dag. Een dag boordevol leuke, creatieve en artistieke workshops in en rond het cultuurcentrum ‘t Schaliken. De jongste spelersgroep van Theaterling sluit de dag af met een gratis knettergek toonmoment in de schouwburg van ‘t Schaliken. Onder leiding van regisseur Sofie Truyen werkten zij zelf en voorstelling uit over een wel heel merkwaardig hotel.

Wanneer?

Jong Geweld’ gaat door op zaterdag 8 april 2017 vanaf 10u.

Waar?

Dé uitvalsbasis vormt ’t Schaliken, het cultuurcentrum op de Grote Markt van Herentals. Centraal verzamel- en vertrekpunt voor alle workshops vormt de foyer van het cultuurcentrum. Daar kan je ook tijdens de dag nog terecht voor inschrijving en informatie of om iets te drinken.

Voor wie? 

De workshops staan open voor kinderen en jongeren van 10 t.e.m. 18 jaar (geboren tussen 1999 en 2007). Toneelervaring is niet nodig. Alleen heel veel zin om deel te nemen! Het toonmoment ’s avonds is ook toegankelijk voor volwassenen.

Kostprijs?

Deelname aan de workshops en toonmomenten is volledig gratis. Je kan wel best vooraf inschrijven. Hoe inschrijven? Inschrijven voor de workshops doe je via www.herentals.be/jonggeweld en dit kan vanaf 6 maart om 17 uur.

Op de dag zelf kan je je ook nog inschrijven aan het centrale infopunt in de foyer van het cultuurcentrum. Let op! Dat kan alleen als er nog plaatsen vrij zijn. Dus schrijf je best al vooraf in!

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto