Jong Voka Kempen gaat zijn nieuwe werkingsjaar van start met een nieuw bestuur en een aantal nieuwe activiteiten. Op 29 januari beginnen ze eraan met de Jong Voka Countdown, dat plaatsvindt bij Voka in Geel.

"Tijdens dit eerste event stellen we ons nieuwe bestuur en programma voor", legt communicatieverantwoordelijke Jasmien Vanbroeckhoven uit. "Nieuw dit jaar is dat we ook onze sponsors in de kijker zetten door hen aan het woord te laten zodat ze hun bedrijf kunnen voorstellen. En natuurlijk ontbreken spel, netwerken en het traditionele hapje en drankje niet."

De jongerenorganisatie zet ook in het nieuwe werkingsjaar verder in op de 3 c's: content, community en coaching. "Het jaarprogramma is opgesteld vertrekkende vanuit dit idee en daarnaast hielden we rekening met de input van onze leden tijdens de events vorig jaar."

Nieuwkomers

Nieuw in het bestuur zijn Jasper Verheyen (B&R), Steven Keustermans (Metallo Group), Sam De Gruyter (PFL), Shana Pauwels (Orakel). Voorzitter blijft Sofie Papen (Atrius Advocaten) en ondervoorzitter is Jurgen Janssens (ECJ Automation).

Het bestuur wordt vervolledigd door Jasmien Vanbroeckhoven (Intracto), Jan Mertens (Contineo) en Stijn Wouters (AsteDRU Group). Evi Heylen verzorgt vanuit Voka Mechelen-Kempen de administratie. (foto) (pp)