U bent hier

Jonge Noorderwijkse starter-ondernemer kiest voor Open Vld HNM

Herentals
04.09.2018 - 19.43u
Door: Herman Gezelle

Tinne Van Opstal (35) startte recent haar kapsalon 'Geknipt voor jou' in Noorderwijk en wil nu meewerken aan een beter ondernemersklimaat in de Herentalse deelgemeenten met Open Vld HNM.

"Lijsttrekker Nathalie Van Sande vroeg het mij persoonlijk en heb niet getwijfeld, aan dit project wil ik meewerken om Herentals, Noorderwijk en Morkhoven beter te maken voor jonge starter-ondernemers als ik", vertelt Tinne.

Ze is tot op de dag van vandaag als thuishulp actief geweest, maar wil over twee maanden zich volledig focussen op haar kapsalon aan de Morkhovenseweg.

"Tinne is niet enkel een goede kapster, maar met haar ervaring is ze ook een meerwaarde voor onze lijst", verklaart lijsttrekker voor Open Vld HNM Nathalie Van Sande, "Ze is de geknipte persoon."

De partij vindt dat ondernemerschap in de deelgemeenten ook gestimuleerd moet worden om zeker alle private diensten in de buurt te hebben voor haar inwoners als buurtwinkels, banken, zo-ook kapsalons. Dit sluit aan bij Tinne's leefwereld. (pp)

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto