U bent hier

Jonge ondernemers luisteren naar inspirerende collega's tijdens Het Moment @Intracto

Herentals | Kempen regio
24.03.2016 - 18.29u
Door: Herman Gezelle

In de bedrijfsgebouwen van Intracto in Herentals organiseerden Jong Voka Kempen en JCI Gheel en Thals opnieuw het Moment van de Jonge Ondernemer. Tachtig jonge ondernemers kwamen er luisteren naar de getuigenissen van vier tot de verbeelding sprekende ondernemers.

Het Moment is dankzij de ideale combinatie van 'inhoud' en 'netwerking' in enkele jaren uitgegroeid tot een gevestigde waarde op de netwerkkalender.

'Met het event en dankzij de samenwerking met JCI Gheel en Thals willen we jonge ondernemers kansen bieden', zegt Bert Schaekers, voorzitter van Jong Voka Kempen. 'We willen vooral hun netwerkplatform verruimen en zo bijkomende opportuniteiten creëren om professionele ervaringen uit te wisselen.'

Introductie en debat
Tijdens het Moment brengen vier gerenommeerde sprekers eerst in korte sessies van vijftien minuten hun verhaal brengen over een aantal interessante en actuele thema's. Zo kwam Rony Bols (Eribel) vertellen over 'maatschappelijk verantwoord ondernemen' en sprak Wouter Danckaert (HAMP) over 'creativiteit en creatief ondernemerschap en het durven nemen van risico's'.

Daarnaast waren er ook sterke getuigenissen van de jonge ondernemers Pieter Janssens (Intracto, King Foo, Mosquito) en Anouk Taeymans (By Anouk – Myshelf, presenteert samen met Roel Vanderstukken 'Baksteen in de maag'), die elk hun ervaringen deelden en hun visie gaven op de toekomst.

'Na deze korte introducties, kreeg iedere deelnemer de mogelijkheid om verder in debat te gaan met de spreker van zijn/haar keuze', vertelt Nadja Van Mechelen, voorzitter van JCI Gheel en Thals. 'De avond werd afgesloten met een receptie waar er meer dan voldoende tijd was om te netwerken.'

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto