Jos Heylen NV uit Hulshout heeft de SCHRIJNWERK AWARD 2015 in de categorie INTERIEURBOUW in ontvangst mogen nemen. Het winnend project werd door een onafhankelijke vakjury geselecteerd uit enkele tientallen realisaties. De jury waardeerde vooral het professionele vakmanschap, de extreem doorgedreven detaillering en de zeer hoge afwerkingsgraad van het project.

Het betreft de totaalinrichting van eigentijdse nieuwbouw woning in de Antwerpse noordrand, ontworpen door CONIX RDBM ARCHITECTS. Het strakke ontwerp combineert zuivere materialen : ultrafijne zwarte boekenplanken en fronten in witgelakte MDF contrasteren in harmonie met de warmte van de donkere moeraseik fineer. Bij de uitvoering werd veel aandacht besteed aan de verdoken integratie van alle technieken.

Jos Heylen NV won al eerder de Schrijnwerk Award in 2009 en in 2014, in 2013 werd het een verdienstelijke tweede plaats. Met deze overwinning bevestigt het bedrijf zijn ambitie om in de kopgroep van zijn vakgebied te opereren.

Jos Heylen NV uit Hulshout is een KMO met 20 gedreven vakmensen in dienst. In eigen atelier worden met high-tech CNC machines en veel vakmanschap de meest uiteenlopende maatwerk interieurs gerealiseerd : kasten, keukens, bureel- en winkelinrichting, maar ook alle binnenschrijnwerk zoals deuren, trappen en lambriseringen.

De persoonlijke betrokkenheid en de gedrevenheid van het ganse team geven een extra touch bij de uitvoering van de projecten.

Zaakvoerder Jos Heylen en zijn vrouw Carine De Ceuster staan al meer dan 30 jaar aan het roer van deze KMO, en in totaal bestaat het familiebedrijf al meer dan 65 jaar.

Schrijnwerk Awards is een initiatief van het vakblak Schrijnwerk, uitgegeven door Professional Media Group.

De uitreiking vond plaats bij Kempa NV in Herentals.