Gratis muziekfestival pakt uit met verschillende muziekgenres op drie podia

Zondag 7 augustus is het alweer de 8ste editie van het gratis muziekfestival Jour Tibour in het mooie groene kader van ’t Hofke.

3 Podia

 Vanaf 14.30 uur kunnen de bezoekers via de toegangsdreef langs de Herenthoutsesteenweg op het festivalterrein terecht voor verschillende muziekgenres, verspreid over 3 podia. Verspreid over de drie podia, Kastaar (het hoofdpodium), Hangaar en Tanzbar, komt jong en minder jong aan zijn trekken, zowel in de namiddag als ’s avonds.

De eerste dj’s starten om 14.30 uur, het laatste optreden is voorzien om 22 uur en het festival eindigt om middernacht.

Er is voor de bezoekers eveneens ludieke randanimatie. De vorige jaren stonden er al circusartiesten, steltenlopers en straatartiesten op ons terrein.

Wat de organisatie dit jaar in petto heeft, dat zal je op 7 augustus zelf moeten komen ontdekken maar het belooft weer de moeite te zijn! Op het festivalterrein bevindt zich ook de Bazaar. Dat is een gezellig marktje met diverse standhouders en leuke activiteiten Kom zeker eens kijken!

Line-up

- op de verschillende podia Kastaar: Archont, Fùgù Mango, Faces on TV, John Coffey, Ronnie Flex, The Whatevers Tanzbar: Beatorama, Harde Smart, Leesa, MR_Fuzz, James Marvel, Modek Hangaar: Blow, It It Anita, Double Veterans, Gestapo Knallmuzik

Geen rugzakken

Praktische afspraken - Ten gevolge van terreurdreiging niveau 3 zijn rugzakken en grote handtassen NIET toegelaten op de festivalweide. Laat deze dus zeker thuis want er zijn geen opbergmogelijkheden. Met rugzak of grote handtas bij je, krijg je geen toegang tot het festivalterrein! - Het is bezoekers verboden om eigen drank of voedsel mee op de festivalweide te nemen.

- Op de festivalweide is het verboden vuurtjes te maken en zijn wapens en/of drugs verboden. - Er mag geen handel gedreven worden op en rond het festivalterrein, zonder formele toestemming van de organisatie. - Dieren worden niet toegelaten op de festivalweide (tenzij blindengeleidenhond). -

Tevens denken we ook aan het milieu en wordt flyer-bedeling niet toegestaan. Voor affiches van andere evenementen wordt aan de ingang een affiche-wall voorzien.

Speeltuin 3 dagen dicht

Sluiting speeltuin De speeltuin in 't Hofke is tijdens de opbouw, tijdens het festival zelf en tijdens de afbraak gesloten voor alle publiek (omwille van veiligheidsredenen)! De speeltuin zal dus afgesloten op 6, 7 en 8 augustus 2016. tel. 03 410 03 76 - info@jourtibour.be - www.jourtibour.be