De Jupiler Pro League heeft de kalender van het voetbalseizoen 2013-2014 in de hoogste voetbalklasse bekend gemaakt. Het nieuwe voetbaljaar wordt afgetrapt op vrijdagavond 26 juli met Club Brugge - Charleroi.

Bekijk de volledige kalender van het seizoen 2013-2014 op de fiche van Sportwereld.be.

Nieuwkomer KV Oostende moet in zijn eerste match in de hoogste voetbalklasse meteen vol aan de bak. Het trekt op zaterdag naar bekerwinnaar Racing Genk. Landskampioen Anderlecht ontvangt in zijn eerste match seizoensrevelatie Lokeren. Op de tweede speeldag mag AA Gent zijn nieuwe stadion inhuldigen met de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen.

De eerste toppers komen er al aan op de derde speeldag (weekend van 10 augustus). Dan is er Club Brugge - Zulte Waregem, Anderlecht - AA Gent en KRC Genk - Standard. Zulte Waregem en Anderlecht, de nummers één en twee van het voorbije seizoen, spelen op 31 augustus voor het eerst tegen elkaar.

De reguliere competitie eindigt op 15 maart, twee weken later (29 maart) beginnen de play-offs. Op 18 mei staat de laatste speeldag in de play-offs op het programma. De Bekerfinale (op zaterdag 22 maart) wordt net als twee seizoenen geleden na het einde van de reguliere competitie en voor de start van de play-offs gespeeld.