een ‘lekkere’ editie met gratis pannenkoekenOp maandag 11 juli is de parking achter het gemeentehuis in Kasterlee het decor voor de tiende editie van Kasterlee Feest!

Vanaf 19 uur is iedereen welkom op het groots familiefeest met muziek, kinderanimatie, drank- en eetkraampjes en een groots vuurwerk ter gelegenheid van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap. Bijzonder dit jaar is de stunt van het schepencollege en de gemeenteraad: zij zullen zich achter het vuur zetten om gratis pannenkoeken te bakken ter gelegenheid van de tiende editie!
 
Na de verwelkoming door burgemeester Ward Kennes start de muzikale animatie om 19.30 uur met een optreden van Zwart op Wit. Deze groep brengt covers in een nieuw jasje  met een accent op het (betere) Nederlandstalige repertoire. 
 
Om 21.30 neemt het Gekko Koor onder begeleiding van Zwart op Wit het over. Ze zullen vooral Nederlandstalige hits brengen. Het publiek krijgt de teksten en wordt uitgenodigd om enthousiast mee te zingen.
 
Vanaf 19 uur gaan de pannenkoekenkramen open. Burgemeester, schepenen en gemeenteraadsleden zullen hun beste beentje voorzetten om duizenden pannenkoeken te bakken.
 
Kinderen kunnen zich tijdens het muziekoptreden uitleven in de speelzone met springkastelen en kindergrime. Om 23 uur wordt het feest afgesloten met een spetterend vuurwerk.
 
Kasterlee Feest! wordt georganiseerd door het gemeentebestuur Kasterlee in samenwerking met Gekko Tejater Lichtaart en het Murgesti comité.