Voor Femke was het vandaag de laatste schooldag voor haar vertrek. Ze werd vrijdagnamiddag door alle leerlingen van de school in Olen uitgewuifd. Wat een feest !



Volgende week zaterdag staat Femke uit Morkhoven op het podium in Armenië, waar ze meedoet aan de grote finale van Junior Eurosong.

Een verslag van een vriendin van Femke :

'Eerst moesten de kinderen van de hele Willem Tell-school stil zijn tot de Ster van deze dag binnen kwam.  Er brak meteen een feesttumult van jewelste los, en schreeuwde en scandeerde de hele zaal de naam van Femke.

Elke klas had een toepassellijk cadeautje voorzien dat Femke zeker in haar valies moest meenemen : een hele resem geluiksbrengertjes in alle maten, knuffeltjes, foto's om ginder aan hier te denken, lippenbalsem ( want met al die kusjes!), een map van Armenië voor als ze verloren zou geraken, chocolaatjes om de jury mee in te pakken....

In community Choir werd 'Een kusje meer' gezongen en zowel leerlingen, leerkrachten, directie, genodigden deden allemaal mee.
Het speciaal door de leerkrachten herschreven nummertje op de muziek van Femke's liedje werd ook nog eens gebracht.  Uiteraard bracht Femke zelf dan ook haar nummertje nog een keer.
Mevrouw Sneyers leidde de hele ceremonie en deed ook een tof interview met onze Kempense ster. De hele 'reutemeteut' stak daarop nog eens met z'n allen alle duimen in de hoogte en er werden honderden kusjes gegeven en in Femke's valies geblazen.

Het was een leuk uitzwaaifeestje waarbij zowel de leerlingen, de leerkrachten en de directie voor 300% achter Fermke staan en er zeer erg mee begaan zijn.  Er volgen nog spannende dagen voor iedereen.
Nu zondag rond 17 uur vertrekt Femke met haar famillie in Zaventem.

Kom  op zaterdag 3 december naar cc 't Schaliken in Herentals voor de grote live uitzending van het Junior Eurosongfestival vanuit Yereven.
Deuren gaan open vanaf 17.30u,  de uitzending begint om 18.30 uur.

Redactie & foto's Max Weyers / ThalsFM Nnieuws.

Blijf onze N-site bezoeken, luister naar ThalsFM en blijf zo dagelijks op de hoogte van het doen en laten van onze Morkhovense Junior Eurosong kandidaat vanuit Armenië met onze correspondent dj Max ter plaatse.