U bent hier

Junior Eurosong : ons Femke in Armenië, 1e repetitie (3) - foto"s

Internationaal
29.11.2011 - 09.00u
Door: Herman Gezelle

In de Armeense hoofdstad Jerevan heeft ons Femke haar 1e repetitie voor het Junior Eurovisiesongfestival achter de rug.Femke is uitgeloot als 13e en laatste deelneemster die volgende zaterdag aan de beurt komt.


Dus ook tijdens de eerste repetitie moest ze als laatste het podium op. Een podium dat overigens nog niet helemaal is wat het moet zijn, want een deel van de verlichting is nog niet gearriveerd: de vrachtwagen die het transporteerde werd tegengehouden aan de grens met Georgië.


Maar zelfs nu het nog niet helemaal "comme il faut" is, bleef de kennismaking met het grote podium een indrukwekkend moment voor de jonge deelnemers. Ook bij Femke was het goed voor een portie zenuwen, zeker omdat het een tijd duurde eer er voor haar een headset werd gevonden die goed paste.

Tijdens de eerste repetitie droegen de deelnemers nog niet de outfit die ze zaterdag zullen dragen. Donderdag, als ze een 2e keer repeteren, zal dat wel het geval zijn.

Femke en de Belgische delegatie willen dan ook al het podium versieren met ballonnen, want die moeten ook zaterdag de act extra kleur geven.

Luister woensdag om 19u naar ThalsFM live met onze correspondent ter plaatse Max Weyers met het allerlaatste nieuws over Femke.  Ook donderdag- en vrijdagmiddag in de Lunchbox tussen 12 en 13u met Anita Baeten, vrijdagavond tussen 19 en 20u.

24 op 24u hoor je fans ons Femke aanmoedigen.


Foto's exlusief Max Weyers in Armenië / Nnieuws ThalsFM.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto