U bent hier

Junior Eurosong : ons Femke maakt prima beurt voor vakjury

Internationaal
03.12.2011 - 09.00u
Door: Herman Gezelle

Het worden tot zaterdagavond 19.30u spannende uren voor Neteland en de Kempen. Ons Femke heeft vrijdag een prima beurt gemaakt tijdens de 2e generale repetitie voor het Junior Eurovisiesongfestival in het Demirchvan Concerts Complex in Jerevan.Dat is niet onbelangrijk, want de internationale vakjury - goed voor de helft van de punten - heeft op basis van dat optreden zijn punten toegekend.

Zaterdagavond om 19.30 uur zendt Eén de liedjeswedstrijd uit.

Ons Femke en haar 4 danseressen hebben het duidelijk naar hun zin in Armenië.  De 2e generale repetitie is vrijdagavond goed verlopen voor Femke. Max Weyers : 'Ons Femke was heel gefocust tijdens haar optreden. De stem zat helemaal goed tijdens de opvoering van "Een kusje meer". Ook de choreografie en de belichting tijdens haar optreden waren heel goed gedaan.'

Heel wat andere kandidaten zijn niet tevreden over de belichting tijdens hun optreden. Door logistieke problemen is de lichtinstallatie van het Junior Eurovisiesongfestival later dan gepland opgesteld in het Karen Demirchvan Sports and Concerts Complex.

Ons Femke is helemaal klaar voor de grote finale. Al haar familieleden zijn intussen aangekomen in Armenië om haar zaterdagavond aan te moedigen. Zelf heeft ze geen uitgesproken favoriet.

De grote finale van het Junior Eurovisiesongfestival wordt zaterdagavond om 19.30 uur uitgezonden op Eén. Femke is de laatste van 13 deelnemers aan de liedjeswedstrijd. De uitzending wordt gepresenteerd door Tom De Cock en Kristien Maes. Zondagochtend vanaf 9.50 uur wordt de uitzending integraal herhaald op Ketnet.

Zaterdagavond vanaf 18.30u kan je terecht in cc 't Schaliken in Herentals voor de uitzending op groot scherm.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto