U bent hier

Just Cooking zoekt Chef

Herentals | Kempen regio | Neteland
01.06.2018 - 08.51u
Door: Mark Jaspers

De Herentalse cateraar Just Cooking is op zoek naar een extra Chef Kok.  Het bedrijf dat zich specialiseert in cateringopdrachten voor bedrijfs- en privéfeesten op locatie groeit sterk.

"We verzorgen zo'n 250 feesten per jaar. Dat zijn gemiddeld ongeveer 5 feesten per week.

Door onze jaarlijkse groei heb ik nu echt wel nood aan een Chef Kok die de krijtlijnen mee uitzet voor Just Cooking. Ik zoek iemand die de lat voor zichzelf hoog legt, op hoog niveau kookt - of het nu om grote of kleine aantallen gaat - geëngageerd is en een team kan motiveren en aansturen," verduidelijkt zaakvoerder Jan Tobben.

Om het belang van de vacature te beklemtonen, maakte Jan Tobben een vacaturevideo die momenteel op sociale media goed de ronde gaat. In een persoonlijke boodschap geeft hij duidelijk aan wat hij van een Chef Kok verwacht.

"Een Chef is zo bepalend voor mijn organisatie. Dat moet dus echt goed zitten. Daarom heb ik ook bewust een hele, doordachte selectieprocedure uitgewerkt, beginnende met een korte, krachtige video."

Just Cooking is gespecialiseerd in cateringopdrachten voor grote gezelschappen. "We houden van uitdagingen. Een feest voor 1.000 personen schrikt ons niet af.

Maar we verzorgen eveneens feesten voor 80 personen. Onze missie is altijd om warme relaties – zowel zakelijke, vriendschappelijke als familiale – duurzaam te verstevigen. En dat willen we in de toekomst blijven doen met een extra Chef Kok", besluit Jan Tobben. (pb)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto