U bent hier

K K Malle Beerse - Real Noorderwijk 2-2 : Real Noorderwijk krijgt te weinig

Herentals | Nationaal
27.10.2018 - 09.57u
Door: Herman Gezelle

'Een fel gehavend Noorderwijk moet zonder Koseoglu en Bouri aan de slag tegen het 2e gerangschikte Malle', zegt pr Gino Vervoort. 'Wel keerde El Ghaadaoui terug uit schorsing. De mannen van Luypaert hadden een tactisch plan en wisten wat ze moesten doen tegen dit Malle.

Real krijgt meteen al een mooie kans via schot El Attabi maar net naast. Keeper Talhaoui moet zijn kunnen tonen op een schot uit tweede lijn. Noorderwijk is sterk aan match begonnen maar is op zijn hoede voor de snelle omschakeling van de thuisploeg. Na 3 minuten scoort Haram na een prachtige uitgespeelde aanval van Noorderwijk. 0-1.

Malle dreigt maar de bezoekers zijn sterker. De bezoekers krijgen tal van kansen maar een sterke thuisdoelman verhinderde de tweede goal. In minuut 9 wordt een zeer bedrijvige El Ghaadaoui van het terrein geschopt. Scheids geeft zelfs geen kaart voor deze zware fout.

Dan in de 12e minuut countert Malle en scoort beetje tegen het spel de 1-1. Malle komt na elf minuten in foutenlast maar ook Real heeft dit voor op vier minuten van rust. Malle krijgt in 18e minuut een tienmeter maar mist.

Als Noorderwijk een minuut voor rust scoort via Begic staat er een veediende ruststand op het bord. Alle supporters waren het eens dat Noorderwijk meer had moeten scoren en vreesden voor hun fysieke paraatheid met hun nu zeer krappe kern.

El Ghaadaoui werd nog voor rust naar het ziekenhuis gebracht.

• Tweede helft een zelfde beeld als in de eerste helft. Malle krijgt na 2 minuten een mooie kans maar Talhaoui gooit zich voor de bal en ranselt de bal uit doel.

Real vergeet hun kansen af te maken en Malle doet het vooral met schoten uit tweede lijn. Als Bahci tot tweemaal mag tackelen op Brovina was ieder verbaasd dat de scheids slechts geel trok voor Bahci. De 2e tackle was een aanslag en als bij wonder kon Brovina wedstrijd toch uitspelen.

Noorderwijk vergeet echt de wedstrijd af te maken. Ze kregen mibstens een zestal kansen maar de vermoeidheid is hier natuurlijk een oorzaak in. Dan een paar seconden voor het einde kan Malle dan de gelijkmaker scoren.2-2. Een zwaar verdict voor een moedig Real dat met een puntje moet tevreden zijn en altijd had moeten winnen.

• Real Noorderwijk speelde en vocht als een team maar werd te karig beloont met 1 puntje. Ze winnen geen punt maar verliezen er twee als je de wedstrijd zag.

Noorderwijk heeft laten zien dat alle kopjes in de juiste richting staan en dat de eerste overwinning niet kan uitblijven De leeuwen van Real mogen woensdag terug spelen voor de beker in Herselt tegen Charleroi,' besluit Gino Vervoort.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto