U bent hier

K. Noordstar V.V. : 'Dank aan onze vele sponsors en de stad voor ons kunstgrasveld'

Herentals
19.11.2017 - 15.45u
Door: Herman Gezelle

Vanmiddag werd het kunstgrasveld van Noordstar officiëel ingehuldigd. 'Onze dank gaat naar onze vele sponsors en de stad die ons kunstgrasproject mee gefinancierd hebben', zegt Noordstar-voorzitter Wim Vanberghen. 

'Het bestuur, de spelers, de technische staf en onze vele vrijwilligers zijn trots op dit nieuwe speelveld dat voor een 3e provincialer toch wel uniek is in de verre regio.  Onze jeugdploegen zullen er wel bij varen, ook bij slechte weersomstandigheden.  We hebben gekozen voor kunstgras met kurk, dat is zeker de perfecte en gezondste oplossing. Nu krijgen we de kans om verder te groeien als club en zo veel mogelijk mensen de kans te geven om te spelen. Wekelijks trainen op dit veld 20 teams,' besluit Vanberghen.

De stad Herentals heeft €600.000 steun gegeven aan K. Noordstar VV, VC Herentals en SKS Herentals.

'De samenwerking tussen Noordstar en de stad verliep erg vlot', weet schepen voor sport Liese Bergen (Sp.a). 'Ik wens jullie veel succes met het kunstgrasveld'.

'Noordstar is een club met een lange geschiedenis', zei burgemeester Jan Bertals (Sp.a). 'Al meer dan 90 jaar, voor de oorlog WOII heette de club trouwens nog 'Noordster', kan de Noorderwijkse en Morkhovense jeugd hier terecht voor hun hobby.  Vandaag telt de club 20 ploegen, dat is heel wat.'

Het voorstel op de gemeenteraad voor de aanleg van een kunstgrasveld kwam vorig jaar van raadslid Patrick Caers (CD&V).

Enkele Noordstar-kinderen mochten zondag mee het lint doorknippen.  Een stevige delegatie van het schepencollege keek dat het zeer goed was. (gvn-pp)

 

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto