K. Verbroedering Balen, 3e in het klassement,  kreeg zaterdagavond met SKS Herentals een taaie klant op bezoek.  Na 15' kon de thuisploeg al wel scoren (1-0), maar SKS verweerde zich met enkele kansen van o.a. Verlooy.  Ruststand 1-0.

De bezoekers kwamen gretig uit de kleedkamers. Heel de 2e helft waren beide teams aan mekaar gewaagd.  Het was voor Balen wachten tot de laatste minuut om het verdict te kunnen bezegelen, 2-0 (89').

Balen voor SKS, feest voor Verbr. Balen.

'Veel inzet'

'De jongens hebben fantastisch gespeeld, zelfs tot de allerlaatste minuut', reageert SKS-coach Lieven Verheyen. 'We hadden veel balbezit en lieten bij momenten het leder vlot circuleren. We hadden gewoon pech.

Ik geef een dikke proficiat aan het hele team voor de inzet en de niet aflatende power', besluit Verheyen.