U bent hier

K3 : Kristel Verbeke stopt als manager

Vlaanderen
13.06.2017 - 16.44u
Door: Herman Gezelle

Kristel Verbeke neemt afscheid als manager van K3. Dat laat Studio 100 in een persbericht weten. Waarom ze stopt, is niet duidelijk.

"Met veel trots en dankbaarheid voor de kansen die en het vertrouwen dat ik heb gekregen, neem ik afscheid van K3 als manager." Met die woorden kondigt Kristel Verbeke aan dat ze het trio niet langer zal aansturen.

Verbeke was sinds april vorig jaar manager van de meidengroep nadat Karen Damen, Josje Huisman en zijzelf de fakkel als K3-meisjes aan Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer en Marthe De Pillecyn hadden doorgegeven.

"Ik vond het fantastisch om een brug tussen de "oude" en de "nieuwe" K3 te kunnen zijn", zegt Verbeke. "Ik heb er enorm van genoten om te zien hoe snel Hanne, Klaasje en Marthe een hecht trio zijn geworden. Ze zijn helemaal klaar om, samen met het team van Studio 100, nieuwe verhalen te schrijven."

Waarom Verbeke precies stopt als manager, is niet duidelijk. Aan VRT Nieuws wil woordvoerder Ann Janssens van Studio 100 enkel kwijt dat Verbeke haar opdracht als manager als voltooid beschouwt nu de "nieuwe" K3 op eigen benen staat en dat ze nu even vakantie neemt.

Wat ze daarna zal doen, zal ze "te gepasten tijde" communiceren. Verbeke zelf laat weten dat ze voorlopig geen interviews geeft.

Hanne, Klaasje en Marthe: "We hebben superveel van Kristel geleerd"

"We gaan Kristel enorm missen", zeggen Hanne, Klaasje en Marthe in een reactie. Ze betekent heel veel voor ons, omdat ze ons op alle vlakken heeft gesteund. We hebben superveel van haar geleerd, omdat ze als geen ander weet hoe het voelt om in onze schoenen te staan."

"Wij zijn haar heel dankbaar en vinden het een eer dat zij er vertrouwen in heeft dat wij het nu zelf kunnen. Ze heeft zich jarenlang ingezet voor K3, waar wij enorm veel bewondering voor hebben. Dit inspireert ons om hetzelfde te doen." (belga/vrt)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto