De school is gevestigd op de “Wijn”gaard …Dit heeft ons vorig jaar op een wel heel origineel idee gebracht! Met het oog op de komende feestdagen organiseren wij voor de tweede keer een heuse wijnproefavond.

Een professionele sommelier stelt u weer nieuwe lievelingswijnen van onze juffen en meesters voor! Een twintigtal wijnen worden uitgestald op onze proeftafel.
Tip: breng alvast uw menu voor de feestdagen mee en onze sommelier zal u graag bijstaan bij de keuze van de aangepaste wijnen.
 
Om in het thema te blijven laten wij u de ganse avond genieten van een uitgebreid kaasbuffet geserveerd met stok- en notenbrood. Je lust geen kaas? Er is ook een vleesbuffetje voorzien!

Na het “proeven” van ons aanbod wijnen, kan u deze gedurende de avond ook per glas aankopen bij onze wijnbar. Nog een zacht muziekje op de achtergrond en wij proberen u in het “joie de vivre” sfeertje te brengen en u te laten genieten van een geweldig gezellige avond. Wij ontvangen u graag vanaf 19.30u in onze kaas- en wijnbar, Wijngaard 9 te Herentals. Wij sluiten dit gezellig evenement af om 00.00u.
 
Kan je niet aanwezig zijn op onze sfeervolle activiteit, maar wil je toch je steentje bijdragen? Om het verrassingseffect van onze proefavond te behouden, geven wij pas op maandag 3 december een bestellijst met alle wijnen die geproefd zijn op de degustatieavond via uw kind mee. U kan deze bestellen per fles of per karton (van 6).  De bestelde wijnen kunnen na betaling op 20 december tussen 15.30u en 18.00u worden afgehaald in de refter van de school. Kan u niet zo lang wachten en laat u zich graag verrassen, dan kan u  nu al via bijgevoegde bestelbon een wijnproefbox van 6 flessen
(3 wit, 3 rood) of 12 flessen(5 wit, 5 rood en 2 bubbels) met de lievelingswijnen van onze leerkrachten bestellen. Deze kunnen afgehaald worden op dinsdag 20 november op het secretariaat van de school.
 
Wij heten hierbij iedereen van harte welkom!
Directie en leerkrachten van de “Wijn”gaard.