U bent hier

Kabouters verstoppen zich in etalages in Kasterlee

Kasterlee
10.09.2020 - 16.04u
Door: Mark Jaspers

Vanaf het 'Modeweekend' in Kasterlee op 11 september 2020 tot en met 31 januari 2021 kan je in 27 verschillende Kastelse etalages op zoek gaan naar pluchen kabouters. Toerisme Kasterlee organiseert deze zoektocht 'Koekeloere Toontje' samen met de plaatselijke winkeliers.

Dat kabouters zich graag verstoppen weten we in Kasterlee maar al te goed. Elk jaar aan het einde van de zomer, als de bladeren van de bomen stilaan verkleuren, verstoppen de kleine deugnieten zich overal in de gemeente om te koekeloeren. Het liefst van al in etalages. Kan jij de 'Koekeloere Toontjes' vinden? Soms zijn ze verkleed en moet je harder zoeken.

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen tijdens 'Koekeloere Toontje' de kabouters gaan zoeken. Een deelnemingsformulier haal je gratis af in het toeristisch infokantoor (Markt 42, Kasterlee), bij de deelnemende handelaars of download je gratis op www.visitkasterlee.be.

Van fietsenhandels, langs een bakkerij en apotheek tot een immokantoor. De handelaars die deelnemen aan deze zoektocht zijn heel divers, een overzicht hiervan is te vinden op de website van Toerisme Kasterlee.

Schepen voor lokale economie, Walter Van Baelen: "Met deze zoektocht zetten we onze lokale winkeliers in de kijker. Families ontdekken op een leuke manier onze handelaars en ondertussen genieten ze van een verrassende zoektocht. Tegelijkertijd is het een warme oproep om lokaal te kopen, misschien wel eens in een winkel die je voordien nog niet kende."

Bijschrift foto: Walter Van Baelen overhandigt een kabouter aan Nicky Janssens van Yale Fashion in Lichtaart.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto