Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kaliber bouwt aan inclusie en duurzaamheid via geschenkdozen met een verhaal

Kaliber

Bij maatwerkbedrijf Kaliber Herentals is het de drukste tijd van het jaar. De geschenkdozen uit het aanbod kregen een make-over, die compleet in lijn ligt met de vernieuwde missie en visie. De Herentalse kmo zet zich al jarenlang in voor lokale eindejaarsgeschenken met een mooi verhaal, maar dat krijgt nu een extra dimensie.

Inclusie en duurzaamheid, de twee pijlers van Kaliber voor 2023

In de vernieuwde missie en visie kiest het maatwerkbedrijf resoluut voor een duurzame en inclusieve aanpak. Ze nemen hiermee hun verantwoordelijkheid op ten opzichte van de maatschappij en álle medewerkers, maatwerkers en niet-maatwerkers.

“De toekomst zal duurzaam zijn of niet zijn.” Met die zin in het achterhoofd geloven de mensen van Kaliber dat ze als onderneming verantwoordelijkheid dragen. Het bedrijf zet zich daarom in om het grondstoffenverbruik te verminderen en waarde te creëren door het terugwinnen en hergebruik van materialen. En dat geldt ook voor de geschenkdozen die ze aanbieden.

Geschenkdozen met een verhaal

Elk jaar zet het team zich in om geschenkboxen samen te stellen voor particulieren en bedrijven die sociaal verantwoord willen kopen. Een geschenkdoos van Kaliber kopen, is dan ook impliciet aan je klanten en medewerkers zeggen dat je sociaal-economisch wil bijdragen.

De geschenken werden dit jaar opnieuw onder de loep genomen. Zo bedacht het team nieuwe, originele samenstellingen. Een verwenbox voor een smakelijk ontbijt, een geschenkmand voor zoetebekken, een hapjesdoos voor een lekkere aperitief, een Italiaanse pastabox en een heuse wokmix om in Aziatische sferen te komen. Voor elke smaakmakende levensgenieter is er wel iets.

Het ideale eindejaarsgeschenk om zakenrelaties te bedanken? Zeker, maar ook om je huishoudhulp te verwennen of om een familielid te bedanken. Nog tot en met vrijdag 2 december kan je via de Kaliber website jouw bestelling plaatsen.

Dienstenpakket Kaliber breidt uit

Door het dienstenpakket uit te breiden bouwt het bedrijf actief mee aan een duurzame toekomst. Zo produceert het team nu ook houten hernieuwbare componenten voor houtskeletwoningen, herstelt het paletten en kartonverpakkingen en monteren ze (elektrische) fietsen. En dat naast de klassieke logistieke diensten van stockage en orderpicking, verpakken en herverpakken en montagewerk.

Ontdek en bestel de Kaliber geschenkdozen via deze link: https://kalibermaatwerk.be/geschenkdozen

Herenthoutseweg 136, Herentals, België

Kaliber

Deel dit artikel