Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kaliber zorgt voor sympathisanten met gloednieuw initiatief : de Vrienden-van-Kaliber

Kaliber

Meer dan ooit wil Kaliber uit Herentals zijn rol als inclusieve en duurzame onderneming opnemen in de regio Herentals.

'Met een gloednieuw initiatief en tal van activiteiten hoopt het logistieke maatwerkbedrijf nog meer betrokkenheid met de lokale gemeenschap te creëren', zegt Wim Dewindt, algemeen directeur Kaliber.  “Vrienden-van-Kaliber is er voor iedereen”.   Ben jij ook zo’n kameraad van formaat?

Dwars-door-de-Kazerne op 2 juni @29Bn Log

Kaliber nodigt zijn sympathisanten voor een eerste keer uit om deel te nemen aan de wandeltocht en natuurloop ‘Dwars door de Kazerne’ in Grobbendonk op 2 juni om 17u00. Een ideale gelegenheid voor een uitgebreide kennismaking met de nieuwe vrienden met een natje en een droogje.

Ook voor de kinderen is er randanimatie voorzien, met onder meer een springkasteel en een hindernissenparcours. Inschrijven voor deze eerste activiteit kan eenvoudig en snel via de website van Kaliber.

Ook kameraad-van-formaat?

Een inclusief en duurzaam maatwerkbedrijf zijn, reikt volgens Kaliber veel verder dan de werkvloer. Daarom lanceert het bedrijf dit gloednieuw initiatief. De ‘Vrienden-van-Kaliber’ zijn een georganiseerd netwerk van geïnteresseerden, sympathisanten, supporters, ambassadeurs en vrijwilligers die zich betrokken voelen bij het project-van-Kaliber.

Door regelmatig samen te komen en evenementen te organiseren, of deel te nemen aan bestaande evenementen, hoopt het bedrijf nog dichter bij de bevolking te staan.

“Iedereen is welkom als kameraad van formaat. We willen mensen met de meest diverse persoonlijke en professionele achtergronden samenbrengen om het wel en wee van Kaliber te volgen en te verspreiden, om feedback te delen en ideeën aan te reiken”, klinkt het bij Kaliber.

Schrijf je eenvoudig in via de website

Wil jij je aansluiten bij de Vrienden-van-Kaliber en mee aan de toekomst van het Herentals maatwerkbedrijf boetseren? Aarzel dan niet en schrijf je in.  https://kalibermaatwerk.be/VVK

Kaliber: gerenommeerd maatwerkbedrijf in Herentals

Kaliber staat met 280 werknemers bekend als één van de grootste werkgevers in de regio Herentals. En daar blijft het niet bij.

De inclusieve aanpak die het maatwerkbedrijf hanteert, creëert kansen op blijvende tewerkstellingen voor mensen in kwetsbare situaties uit de ruime regio Herentals. Daarbij hanteert het bedrijf de duurzaamheidsdoelstellingen van de Verenigde Naties als ethisch kompas.

Kaliber team

Kaliber team

Kaliber team

Kaliber team

Kaliber team

Kaliber team

Herenthoutseweg 136, Herentals, België

Kaliber

Deel dit artikel