U bent hier

Kamer keurt resolutie goed die regering vraagt VN-migratiepact goed te keuren

Nationaal | Vlaanderen
06.12.2018 - 22.05u
Door: Herman Gezelle

Premier Charles Michel (MR) heeft het parlement toegesproken rond het migratiepact. Hij herhaalt dat hij naar Marrakech zal gaan om de mening van het parlement te verkondigen, maar hij zal ook "de grondwet respecteren".

Hij koopt daarmee tijd, maar dé vraag is: is dit genoeg voor de andere meerderheidspartijen, die elk iets anders vroegen.

Staat het migratiepact morgen op de agenda van de ministerraad?

Het is momenteel onduidelijk of de ministerraad morgen het VN-migratiepact gaat bespreken. N-VA-fractieleider Peter De Roover "neemt aan" dat het morgen zal worden besproken. "En dan zullen we zien wat de regering beslist. Maar een consensus zal er niet zijn."

(VRTNWS)

imageMeer nieuws

5e editie Herentalse Spiegelfeesten door HoMaHe

Herentals 19.02.2019 - 09.13u reading time1min

Van vrijdag 15 tot zondag 17 maart organiseert Homahe, de vereniging van horeca-uitbaters, de 5e editie van de Herentalse Spiegelfeesten.

Alle festiviteiten vinden plaats in een grote spiegeltent op de Grote Markt. Op vrijdag is er een afterworkparty, en op zaterdag een kindernamiddag en een Mirrorparty. De Spiegelfeesten sluiten zondag af met een brunch en een groot, gratis dansfeest. Meer info kan je vinden via de website van HoMaHe .

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto