U bent hier

Kamp Knipoog met 'sleep-in' basisschool De Knipoog Vorselaar 20 en 21 juni

Vorselaar
18.06.2019 - 16.01u
Door: Mark Jaspers

Het schooljaar zit er bijna op. 'Maar er wacht nog een knallende afsluiter:
Alle leerlingen van de lagere school mogen dan op school blijven overnachten.

Gedurende deze 2-daagse organiseren we voor alle leelringen van onze lagere school tal van activiteiten zoals afvaren van de Nete, bezoek aan een boerderij, dropping in Vorselaar, uitstap naar de Lilse Bergen, sport, spel, enz

Als klap op de vuurpijl bliven we met alle 150 kinderen slapen in de klassen op donderdagnacht. Bij droog weer slapen de leerlingenvan de 3de graad in tenten in ons speelbos. 

Donderdagavond zorgt ons oudercomité voor frieten met curryworst en op vrijdagmorgen komen de burgemeester en de schepen van onderwijs voor iedereen spek me teieren bakken.

Klas 1 tot en met klas 4 slapen binnen. De leerlingen van 5 en 6 zijn al druk aan het overleggen. Zij zijn op zoek naar tenten om in het speelbos te kamperen als het weer het toelaat.

Het kampeermateriaal mag binnengebracht worden vanaf woensdag 19 juni, langs de deur van de Cardijnlaan. Breng geen waardevolle spullen mee!

Als er nog problemen, vragen of opmerkingen zijn, kan je altijd contact opnemen met de juf, meester of de school voor het Kamp.

Om "Kamp Knipoog" soepel te laten verlopen en om traantjes te vermijden willen we onze kampplek "ouder-vrij" houden tot vrijdag 15.30 u.

Ook de GSM laten we thuis.'


imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto