U bent hier

Kapping bomen bossen rond Sport Vlaanderen en Hidrodoe.

Herentals | Neteland
24.11.2017 - 16.59u
Door: Mark Jaspers

Een aannemer start volgende week met nieuwe dunningswerkzaamheden in de bossen rond Sport Vlaanderen en Hidrodoe. In het gebied tussen de Meivuurstraat, de Bornstraat en Heiken in Herentals trekken de arbeiders de bossen in om er vooraf geschalmde bomen te vellen en af te voeren. Dat kan voor tijdelijke overlast zorgen in de buurt.

Nadat de zware machines hun werk hebben gedaan, moet de aannemer de boswegen weer fatsoeneren en de toegangswegen proper maken. Het gaat om een nieuwe fase in de uitvoering van het bosbeheersplan. Die fase duurt tot eind december, om begin 2018 op te schuiven naar de zone ten noorden van de Meivuurstraat.

imageMeer nieuws

5e editie Herentalse Spiegelfeesten door HoMaHe

Herentals 19.02.2019 - 09.13u reading time1min

Van vrijdag 15 tot zondag 17 maart organiseert Homahe, de vereniging van horeca-uitbaters, de 5e editie van de Herentalse Spiegelfeesten.

Alle festiviteiten vinden plaats in een grote spiegeltent op de Grote Markt. Op vrijdag is er een afterworkparty, en op zaterdag een kindernamiddag en een Mirrorparty. De Spiegelfeesten sluiten zondag af met een brunch en een groot, gratis dansfeest. Meer info kan je vinden via de website van HoMaHe .

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto