U bent hier

Karl Merckx : 'Rotary Herentals steunt overtuigend Stop Parkinson Walk'

Herentals | Kempen regio | Provincie Antwerpen | Vlaanderen
30.08.2020 - 16.16u
Door: Herman Gezelle

Twee leden van Rotary Club Herentals stapten vandaag 10 km mee langs de grens in Meerle-Hoogstraten als steun aan Stop Parkinson Walk vzw.  'Vanwege Rotary Herentals overhandigden we een cheque van €500', zegt Karl Merckx, secretaris Rotary Herentals.  

'Het project gaat om Stop Parkinson Walk waarbij Parkinsonpatiënt Ivo De Bisschop, zelf parkinsonpatiënt, in 49 dagen volledig rond België stapt, om aandacht te vragen voor Parkinson en fundraising voor Parkinson Research.

De missie van Stop Parkinson vzw

Hoop op doorbraak

'Ook al tellen België en de wereld heel wat parkinsonpatiënten, toch worden ze vaak vergeten', zegt Ivo De Bisschop.  'De ziekte is voor grote farmabedrijven geen prioriteit, en dat betekent dat we zelf actie moeten ondernemen.

Stop Parkinson vzw wil de ziekte terug in de spotlight plaatsen, om zo geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek. Want dat kost helaas veel geld. Met jouw bijdrage kunnen we een doorbraak forceren en zo parkinson verslaan.' 

Op de foto : Karl Merckx en Filip Van Dyck van Rotary Herentals overhandigen een cheque van €500 aan vzw Stop Parkinson Walk / Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto