U bent hier

Kasterlee Feest! in een nieuw kleedje

Kasterlee
05.07.2019 - 11.33u
Door: Mark Jaspers

Ter gelegenheid van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap is het plein achter de brandweerkazerne in Tielen op donderdag 11 juli het decor voor de achttiende editie van Kasterlee Feest!. Vanaf 18 uur is iedereen welkom voor een groots familiefeest met muziek, kinderanimatie, drank- en eetkraampjes en een geluidsarm vuurwerk.

Het evenement start om 18 uur met een swingende kinderdisco van DJ Zwanzibar. Bovendien krijgen kinderen de gelegenheid om zich uit te leven in de speelzone: geniet van springkastelen, oefen in het mega bellenblazen of trek een gekke bek naar onze cartoonist! Alcazaer zorgt voor verbluffende tafeltruckjes en goochelanimatie.

Om 19.30 uur is er een akoestisch optreden van het lokaal Tielens talent Inge Franck, om de avond vervolgens sfeervol verder te zetten met een live optreden van 'Jean & Les Flamands'.

Zij brengen het verhaal van de legendarische Jean, gekoppeld aan een zeer sterke muzikale set bestaande uit oerdegelijke Vlaamse en Nederlandse songs die in het collectief geheugen gegrift staan. Hun missie: 'leer het volk terug hun eigen mooie liedjes zingen'.

Om de 11-juli viering feestelijk af te sluiten voorzien we om 23 uur een geluidsarm vuurwerk. Let op: dit vuurwerk is geen traditioneel hoogte-vuurwerk en bekijk je best op de feestlocatie zelf.

"Door het programma in de vooravond aan te vatten met een kindvriendelijk aanbod, en door er naarmate de avond vordert meer en meer een stevige lap op te geven hebben we een formule gevonden die allicht weer vele jaren voor een gezonde opkomst zal zorgen.", zegt schepen van cultuur Guy Van de Perre (CD&V).

Kasterlee Feest! wordt georganiseerd door het gemeentebestuur Kasterlee in samenwerking met het Gekko Tejater Lichtaart en het Murgesti comité.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto