U bent hier

Kasterlee geeft titel "Ambassadeur Vlaanderen Lekkerland" door aan Hoogstraten

Kasterlee
25.02.2013 - 09.00u
Door: Herman Gezelle

In 2010 mocht de toeristische en culinaire gemeente Kasterlee uit handen van Vlaams minister voor toerisme Geert Bourgeois de titel ontvangen van Ambassadeur Vlaanderen Lekkerland.

Deze titel mag een gemeente twee jaar voeren. Burgmeester Ward Kennes is blij dat de titel binnen de Kempen blijft en dat Kasterlee in de stad Hoogstraten een waardige opvolger heeft gevonden.

Op dinsdag 26 februari zal hij ter gelegenheid van de symbolische overdracht met burgemeester Rombouts streekproducten uitwisselen.

Burgemeester Kennes:  “Kasterlee was met trots de voorbije twee jaar ambassadeur van Vlaanderen Lekkerland in de provincie Antwerpen. De titel was een beloning voor iedereen die zich in onze gemeente inzet voor de promotie van Kasterlee als centrum van gastronomie, en droeg tegelijk ook bij aan de versterking van onze toeristische en gastronomische uitstraling.

Ik geeft de titel met plezier door aan de stad Hoogstraten, en feliciteer iedereen die hieraan meewerkte met de verkiezing uit 5 laureaten, tot nieuwe ambassadeur van Vlaanderen Lekkerland.'

image



Meer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto