Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Katmobiel en Herentalse Zwerfpoezen-actie op zondagmarkt Augustijnenlaan

Katmobiel

Zondag voeren Katmobiel en Herentalse Zwerfpoezen vzw actie op de zondagmarkt op de Augustijnenlaan. ‘Joris de catman’ staat met z'n katmobiel van Gaia op 2 april op het populaire marktje.

“Tijdens hun campagnes stellen Joris en Oscar vaak vast dat niet iedereen op de hoogte is van de verplichte kattensterilisatie en dat mensen nog met vragen zitten, ook over katten en kittens in het algemeen”, klinkt het. “Oscar en Joris brengen voor hun jonge fans leerrijke spelletjes mee over katjes en kittens.” Het doel is vooral heldere informatie te geven zodat bezoekers inzien dat kiezen voor sterilisatie van hun katje, eigenlijk hun burgerplicht is.

“En bovendien ook gunstig voor de kat zelf. Dankzij de bijna pijnloze ingreep bij de dierenarts wordt een kat immers rustiger, aanhankelijker, en leeft ze gemiddeld langer. Een echte dierenvriend die zijn kat graag ziet, laat zijn kat dus steriliseren.”

De Herentalse Zwerfpoezen vzw starten zondag ook de inzamelingsactie van kattenvoer voor de vele zwerfkatten in groot-Herentals, inclusief Noorderwijk en Morkhoven.

Herentalse Zwerfpoezen

Herentalse Zwerfpoezen

Herentalse Zwerfpoezen vzw

Herentalse Zwerfpoezen vzw

Herentalse Zwerfpoezen vzw

Herentalse Zwerfpoezen vzw

Katmobiel

Deel dit artikel