U bent hier

Kattendoder slaat opnieuw toe in buurt Vuurdoornstraat-Hulseinde Noorderwijk

Herentals | Neteland
05.10.2015 - 12.44u
Door: Herman Gezelle

De kattendoder in de buurt van de Grote Plek-Hulseinde-Vuurdoornstraat Noorderwijk heeft opnieuw toegeslagen.  Steffie Helsen eigenares van kat Smokey en alle buurtbewoners maken zich grote zorgen.  Steffie Helsen : 'Ik woon in de Vuurdoornstraat.  Ik ben zelf 2 katten kwijtgeraakt in 2008 waar wij niets meer van gehoord of gezien hebben. Toen wisten wij nog niet dat er zoveel katten verdwenen in de buurt.

Dankzij het artikel in NNieuws ben ik op de hoogte gebracht en zijn we in de buurt gaan zoeken en hebben we alle huizen bezocht.  Ook is er aangifte gedaan bij politie Neteland.  Ook in Hulseinde zijn er toen zeker 5 katten verdwenen.

Nu maandag is er opnieuw een kat van mij verdwenen. En we hebben daar een heel slecht gevoel over. Mensen in de buurt denken dat er opnieuw iemand katten aan het vergiftigen is.

Smokey is een m'n gesteriliseerde kattin van 4 jaar. Ze is beige van kleur met donker bruine colour point (bruin hoofd, poten en staart) en blauwe ogen.  Ze is niet gechipt.
Veel mensen denken dat het een siamees is maar het is een gewone straatkat. 
Ze is door de jaren heen donkerder geworden.

Ze is in de Vuurdoornstraat in Noorderwijk voor het laatst gezien.

Ik doe een dringende oproep aan alle bewoners van onze buurt om alert te zijn, je katten binnen te houden en me te verwittigen Steffie Helsen gsm: 0484-41 19 52 of steffiehelsen@hotmail.com  Een beloning voor de eerlijke vinder van Smokey.'

Politie Neteland 014-244 200.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto