U bent hier

Kelly Preston, vrouw van John Travolta, overleden aan gevolgen van borstkanker

Internationaal
13.07.2020 - 10.54u
Door: Mark Jaspers

De Amerikaanse actrice Kelly Preston is overleden aan de gevolgen van borstkanker. Ze is 57 jaar geworden. Preston was de vrouw van acteur John Travolta. Ze was al twee jaar ziek, maar deelde haar diagnose nooit met het grote publiek.

Preston speelde onder meer mee in "Jerry Maguire" met Tom Cruise en in "Twins" met Arnold Schwarzenegger. Ze was ook geregeld te zien in tv-series. Haar carrière startte in 1985 met een rol in de romantische komedie "Mischief".

Haar laatste filmrol dateert van 2018. Toen was ze in "Gotti" te zien als echtgenote van maffiabaas John Gotti, die gespeeld werd door haar echtgenoot John Travolta. Ze stelden de film nog samen voor op het Filmfestival in Cannes.

John Travolta meldt het nieuws van haar dood op zijn Instagrampagina: "Mijn mooie vrouw Kelly heeft na twee jaar de strijd tegen borstkanker verloren. Ze heeft moedig gevochten met de steun en de liefde van velen." De acteur bedankt ook nadrukkelijk het medisch personeel en iedereen die hen heeft bijgestaan. (VRT NWS)

imageMeer nieuws

Sciensano waarschuwt voor impact van gewijzigde teststrategie op besmettingscijfers

Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 30.10.2020 - 03.34u reading time3min

Sciensano heeft samen met UHasselt, een schatting gemaakt van het aantal besmettingen dat door het  gewijzigd testbeleid niet meer opgespoord wordt.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto