Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kelly Van Beylen : "Cermo Concept verrast bruiden met unieke kerstcampagne"

Cermo

'Cermo Concept, een bruidsmode winkel in Zoersel, nodigt bruiden uit om in december de bruidsjurk van hun dromen te vinden. Met de feestdagen in volle gang, presenteert Cermo Concept een betoverende kerstactie die verloofden niet willen missen.

"Bij aankoop van een bruidsjurk in december, mogen bruiden een uniek cadeau kiezen uit de kerstboom", zegt Kelly Van Beylen zaakvoerster.

 

Start de zoektocht naar je bruidsjurk vandaag

"Ben jij klaar om de bruidsjurk van je dromen te vinden? Maak dan snel je pasafspraak bij Cermo Concept, want in december hebben ze iets speciaals in petto voor alle bruiden. Bij aankoop van een trouwjurk bij Cermo Concept, mag de bruid een gouden enveloppe uit de kerstboom plukken.

Gouden enveloppen vol verrassingen

Hoe werkt het? Tijdens een pasafspraak bij Cermo Concept ga je op zoek naar de trouwjurk van je dromen. Als de bruid een bruidsjurk koopt in december mag ze een gouden enveloppe kiezen uit de kerstboom. Deze enveloppen zijn gevuld met verschillende waardevolle geschenken. Van grootste verrassingen tot intieme momenten, de prijzen zijn zorgvuldig geselecteerd om een onvergetelijke ervaring te creëren.

Cermo Concept nodigt alle bruiden uit om deel uit te maken van deze bijzondere kerstcampagne. Grijp je kans om de trouwjurk van je dromen te vinden en om een speciaal geschenk te ontvangen dat jouw huwelijk nog specialer zal maken."

 

Over Cermo

Cermo Concept is een toonaangevende bruidsmodezaak gevestigd in Zoersel, België. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot vier generaties. Als één van de oudste en meest gerespecteerde bruidswinkels in het land, staat Cermo Concept voor elegantie, stijl en exclusiviteit.

Ze hebben onlangs ook Cermo Curves geïntroduceerd, een speciale afdeling die zich richt op curvy bruidsjurken. Ze beschikken ook over een eigen atelier dat zorgt voor de fijnste details en perfecte pasvormen. Naast bruidsmode hangt er in de winkel ook een suitecollectie.'   https://cermo.be/  

NNieuws / Guy Verellen.

 
URL
Cermo prachtige bruidsjurken

Cermo prachtige bruidsjurken

Bruidsjurk Cermo

Bruidsjurk Cermo

Rodendijk 60, Zoersel, België

Cermo

Deel dit artikel