U bent hier

Kempense 50 plussers genieten van topfilms in Utopolis Turnhout

Kempen regio | Provincie Antwerpen
05.03.2014 - 02.20u
Door: Herman Gezelle

Elke eerste (of ook op de 2e) dinsdag van de maand kunnen filmliefhebbers van 50 jaar of ouder terecht in  Utopolis Turnhout voor een speciale cinéma-namiddag. Je kunt er niet enkel een mooie film bekijken maar bij je ticket (8 euro) heb je mogelijkheid tot deelname aan bepaalde nevenactiviteiten.

Je kunt er, maar dan moet je wel mooi op tijd zijn, onder leiding van een gids, een kijkje nemen achter de schermen. Echt heel leerrijk. Michel Follet komt een woordje uitleg geven over de film en voordat je huiswaarts keert, word je nog eens extra in de watten gelegd, want elke bezoeker krijgt er nog koffie en gebak. Af en toe komt er ook nog iets extra bij.

Een ijsje bijvoorbeeld. Het krokusverlof zorgde ervoor dat er wat minder toeschouwers  voor de film “Last Vegas” opdaagden,  maar op dinsdag 8 april staat “W.Witse” geprogrammeerd, dat belooft.

Voor informatie kun je terecht op de website van Utopolis: http://www.utopolis.be/nl_BE/events en dan bij “Terugkerende events” kijken naar “Cinema plus”.   Johan Temmerman / Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto