Op deze dag toveren we in partnerschap met Winsor & Newton het centrum van Bouwel om tot 'het Montmartre van de Kempen'.120 binnen- en buitenlandse kunstenaars nemen deel aan dit internationale kunstevenement.

 120 binnen- en buitenlandse kunstenaars nemen deel aan dit internationale kunstevenement. Het grote publiek kan in een gezellige groene omgeving kennis maken met een brede waaier van nationale en internationale kunstenaars, kunstvormen, stijlen, enz.

Veel van deze kunstenaars zullen ter plekke aan het werk zijn en hun kunnen demonstreren. Kunstenaars krijgen hier de kans om hun werken aan een breed geïnteresseerd publiek te tonen en te verkopen, collega-kunstenaars te ontmoeten, ideeën uit te wisselen, contacten te leggen, enz.

Deze zal plaatsvinden tussen 11.00u t.e.m. 18.00u op het plein op de hoek Dorp en Kasteeldreef te Bouwel (deelgemeente van Grobbendonk). Bent u kunstenaar en wenst u zich voor de kunstmarkt in te schrijven? Dit kan vanaf 1 oktober 2010 op tpalet@msn.com of op 014/23.21.55.

Deelname aan de kunstmarkt is gratis, er wordt een borg bij inschrijving gevraagd van 10 euro, die bij volledige deelname op het einde van de markt contant wordt terugbetaald Meer info: www.tpalet.be