U bent hier

Kempische Jeugdbeker Wushu/Kung Fu

Lille | Neteland
14.11.2017 - 14.23u
Door: Lex Verellen

Afgelopen zondag had in Lille de eerste editie plaats van de Kempische Jeugdbeker, georganiseerd door de Kung fu School De Wechelse Tijger ism Kung Fu School De Zwarte Tijger.

Het gebeuren omvatte een nationale jeugdcompetitie en debutanten. De 120 aanwezige atleten gaven het beste van zichzelf in de verschillende disciplines.

Voor de debutanten was er voor de eerste keer een zone voorzien, vlakbij de mat, voor de ouders. Dit stelde hen in staat hun kind zichtbaar bij te staan wanneer deze op moest.

Voor zowel ouder als kind was dit een zeer positieve ervaring. Dit concept werd door de Wechelse Tijger geïntroduceerd en zal waarschijnlijk een standaard worden in toekomstige events voor debutanten. Buiten de debutanten mat was er ook een gewone competitie met 9 verschillende onderdelen. Hier namen kinderen van 6 tot 17 deel.

Afgevaardigden van de BOIC,Vlaamse Wushu Federatie en zowel de Franstalige Federatie waren aanwezig om het event te ondersteunen en ervaringen uit te wisselen. Evenementen zoals dit laten zien dat Wushu enorm groeit in populariteit. Voor de lokale scholen was deze wedstrijd een perfecte start van het wedstrijdseizoen met 8 podiumplaatsen voor de Wechelse Tijger en 2 podiumplaatsen voor de Zwarte Tijger.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto