Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Keramiste Liese Bulteel (Noorderwijk) in '50 uur De Warande'

Lies Bulteel

100 artiesten uit de Kempen reageerden dit voorjaar op een oproep om mee te doen aan een cultuurmarathon. Tijdens ‘50 uur de Warande’ kan je hen aan het werk zien op dit groot kunstfeest voor jong en oud, een samenwerking van productiehuis SLAK en de Warande.  

De bekende keramiste Liese Bulteel uit Noorderwijk staat op het programma.

Met optredens, workshops, tentoonstellingen, muziek, dans, poëzie, thee, ontmoeting, experiment, papier, karton, echt kei veel kamerplanten en klei. Kom langs, wandel binnen en buiten, geef je ogen de kost, doe mee!

Wat is er toe doen en te zien?

Waar vind je Liese Bulteel in De Warande?
 • Interview over dans met klei
  Artist talk in het Literair Café 16/10 tussen 14-15u
   
 • Liese wordt voor een uurtje gekoppeld aan Adriaan en Anke. Hiervoor mochten we niets voorbereiden. Het is een soort Blind Date en we kijken hoe we elkaar beïnvloeden, versterken, uitdagen... Terwijl ik mijn vazen draai zal Adriaan minuscule geluiden opnemen en verwerken in een compilatie. Anke voegt drum en percussie toe. Zal ik hierop kunnen dansen met mijn vers gedraaide vazen? Balance in e-motion in een nieuw jasje. Improvisaties à la minute.
  First Contact in de Luifelzaal 16/10 van 15-16u.
   
 • Expo
  geglazuurde gedanste vazen zullen in de expo te vinden zijn. Deze exporoute brengt je op verrassende plekken in de Warande.
 • vrijdag 14/10 van 19u tot zondag 16/10 21u - gratis.   Een aanrader.  Foto's Johan Temmerman/NNieuws.
URL

Warandestraat 42, Turnhout, België

Lies Bulteel

Deel dit artikel