Van zaterdag 26 tot dinsdag 29 maart zijn liefhebbers van plezier en sfeer welkom op de kermis van de Grote Jaarmarkt Mol.

Na twee jaar coronapauze trekken we opnieuw alle registers open. Je vindt de kermis op het Rondplein, het Santo Tomásplein de Corbiestraat en de Lakenmakersstraat. Dinsdagvoormiddag ben je welkom op de Jaarmarkt, een uit de kluiten gewassen dinsdagmarkt.

Met meer dan 90 kermisattracties is de Grote Jaarmarkt in onze gemeente hét kermisgebeuren van het jaar waar iedereen reikhalzend naar uitkijkt. Op zaterdagnamiddag wordt de kermis officieel geopend door de kinderen van de kinderraad en hun broertjes en zusjes.

> Kermis & Handicap, maandag 28 maart

Dankzij de inzet van heel wat foorreizigers krijgen jongeren en jongvolwassenen met een sterk verminderde zelfredzaamheid die in onze gemeente wonen op maandagnamiddag de kans om de kermis op eigen ritme te beleven. Deze kermisdag is een initiatief van de adviesraad voor personen met een beperking, de foorreizigers en het gemeentebestuur.

> Jaarmarkt, dinsdag 29 maart

Op dinsdag 29 maart slingert een extra grote markt, dé Jaarmarkt, door de centrumstraten. Je vindt de marktkramen tussen 8 en 13 uur in de Statiestraat, Kloosterstraat, Laar, Baron van Eetveldeplein, Graaf de Broquevillestraat tot Edmond Van Hoofstraat. Voor deze gelegenheid nemen ook marktkramers deel die je normaal niet op onze wekelijkse dinsdagmarkt vindt.

Verplaatsen dierenmarkt zondag 27 maart

Op zondag 27 maart verhuist de dierenmarkt naar de Corbiestraat (tussen Rondplein en Boomgaardstraat), de Adolf Reydamslaan (tussen Corbiestraat en Sint-Pieterstraat) en de Boomgaardstraat.

Doortocht Centrum verhinderd dinsdag 29 maart

De Jaarmarkt verhindert op dinsdag 29 maart tussen 6 en 15 uur tijdelijk de doortocht door het Centrum. Kom je met de auto? Parkeer dan op de randparkings.