U bent hier

Kermis in mei blijft enkele dagen langer staan

Nijlen regio
17.04.2018 - 16.55u
Door: Mark Jaspers

De kermis van het eerste weekend van de maand mei (zaterdag 5 en zondag 6 mei) op het Kerkplein in Nijlen centrum, zal daar enkele dagen langer blijven staan.

In de week na de kermis is er op donderdag de feestdag van O.L. Heer Hemelvaart. De kermiskramers stelden de vraag aan de gemeente om tot en met donderdag 10 mei te mogen blijven staan en de gemeente staat dit toe. Enkele dagen langer kermispret dus!

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

deSter is zesde genomineerde voor Prijs Ondernemen 2019

Kempen regio 17.06.2019 - 09.27u reading time6min

deSter uit Hoogstraten is het zesde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. deSter is een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, en ze leveren ook 300 miljoen stuks plastic messen, vorken en borden aan McDonalds.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto